Lidmaatschap

Lid worden

Het lidmaatschap van TC Diekman (zomerseizoen) duurt van 1 februari tot 1 november. Voor de jaarlijkse contributie kunt u onbeperkt tennissen op de tennisbanen die beschikbaar worden gesteld door het Tennispark Diekman. In de wintermaanden zijn er, naast de beide buitenbanen, legio mogelijkheden voor de leden in beide tennishallen.

Wil je lid worden van TC Diekman of wil je meer informatie over het lidmaatschap, neem dan contact op met de ledenadministratie via het contactformulier.
Wij stellen persoonlijk contact op prijs, zodat we u een goed beeld kunnen geven van de mogelijkheden op Tennispark Diekman. U kunt het beste bellen op 053-4317677 of langskomen op het park.
Ook voor adreswijzigingen of voor het opzeggen van je lidmaatschap kun je hier terecht.

Contributie 2019

Tennispark Diekman kent een parkcontributie aangevuld met een verenigingscontributie voor wedstrijdspelers.

Prijsindicatie 2019:
Parklid senior € 120,-
Parklid junior (vanaf 8 jaar) € 80,-
Parkleden familiekaart € 355,-
Aanvullende contributie wedstrijdleden € 20,-
Eenmalig inschrijfgeld (alleen senioren) € 15,-
Juniorleden zijn zij die op de eerste januari van het verenigingsjaar de 17-jarige leeftijd nog niet hebben bereikt.

Opzeggen lidmaatschap

Stop je met tennissen of tennis je volgend jaar bij een andere vereniging, geef dit dan door voor 1 december.
Indien je het volgende jaar competitie wilt gaan spelen bij een andere vereniging, meld je dan uiterlijk 1 november af. Te laat opzeggen kan betekenen dat je geen competitie bij een andere club kunt spelen en nog bondsafdracht moet betalen aan de oude tennisclub.

Hoe lang loopt het lidmaatschap?

Parkleden of zomerleden zijn in principe het hele kalenderjaar lid, dus niet alleen tussen 1 april en 1 oktober wanneer de buitenbanen geopend zijn. Het lidmaatschap loopt dus ook door in de periode tussen 1 oktober en 1 april, in die periode vinden er ook verenigings- en parkactiviteiten plaats.

Wat is het verschil tussen het winterseizoen en het zomerseizoen?

Parkleden en TC Diekman-leden hebben het recht tijdens het zomerseizoen, in de periode van 1 februari tot 1 oktober, vrij te tennissen op de buitenbanen. 

Het winteraanbod staat grotendeels los van het zomergebeuren. In de winter is het mogelijk als individu of als groep in te schrijven voor lessen of een winterbaan te huren. Uiteraard hebben onze TC Diekman leden wel voorrang bij de tennislessen en vaste baanhuur tijdens het winterseizoen.