TC Diekman

TC Diekman bestaat sinds 8 september 1982 en geeft dus al meer dan 35 jaar op zeer recreatieve wijze vorm aan een leuke en gezonde sport. TC Diekman wil een aantrekkelijke club zijn voor recreatieve (wedstrijd) tennissers, waarbij gezelligheid centraal staat. Dit doen we door diverse activiteiten te organiseren, zowel voor de jeugd als voor senioren. Enkele voorbeelden hiervan zijn de jaarlijkse Parkkampioenschappen, het openings- en slottoernooi, ouder/kind-toernooi, nieuwjaarstoernooi- en receptie, de KNLTB-competitie’s en mogelijkheden om b.v. een eigen tennistoernooi te organiseren.

Maar voor wat betreft de recreatie hebben wij het ook begrepen. Op de juiste momenten een hapje en een drankje, op de juiste momenten een toernooi voor jong en oud zonder dat er bekers te winnen zijn, op de juiste momenten vooral gezelligheid is niet aan dovemansoren gericht.

Hoewel wij beschikken over een groot aantal tennisbanen, houden wij het ledenaantal dusdanig, zodat onze leden veel speelmogelijkheden hebben op ons tennispark. De tennisleraar heeft hierdoor alle ruimte, dit betekent dat de tennislessen altijd doorgang vinden! Zelfs bij competitie en toernooien kan de recreant op ons park terecht!

U kunt bij ons terecht voor zaken als tennislessen, baanhuur, maar ook voor wat betreft racket- en/of schoenkeuze, kleding, festiviteiten etc. kunt u bij ons informatie en advies inwinnen.

Uw gastheer Eric Pierik, tevens eigenaar van dit prachtige complex, heeft in de loop van de jaren een “klein beetje” ervaring opgedaan in het naar-de-zin maken van zijn gasten. U zit dus niet met verplichte bardiensten, verplichte schoonmaakwerkzaamheden of iets dergelijks. Nee, u komt alleen wanneer u zin heeft en blijft totdat de gezelligheid stopt. Dat laatste kan overigens wel eens lang duren bij ons!