Tennisles

Natuurlijk kunt u tennislessen volgen op Tennispark Diekman. We beschikken over een eigen zelfstandige tennisschool. Er wordt les gegeven aan groepen en individuen (privé-lessen), aan recreanten en competitiespelers. Er wordt elke ochtend, middag en avond les gegeven.

 

Bij Tennispark Diekman gaan de lessen ook bij slecht weer altijd door, doordat we over een tweetal tennishallen beschikken!

De coördinatie van de lessen ligt in handen van tennisleraar Roy Mathey, die met de RM Tennisschool een eigen tennisschool heeft en zelf ook actief is als tennisspeler. Hij probeert de lesgroepen zo optimaal mogelijk samen te stellen. Op welk tijdstip een cursus wordt gegeven is afhankelijk van de aanmelding.

Roy Mathey

Zomer

In het zomerseizoen bestaat de cursus uit 20 weken. De lessen zijn dan in combinatie met het parklidmaatschap, uw contributie van TC Diekman is tevens de baanhuur van de zomerlessen, waardoor er naast het lessen veel ruimte is om te oefenen op de buitenbanen. 

Winter

Een wintercursus bestaat uit 20 groepslessen van vijftig minuten op een vaste tijd, eenmaal in de week.

Bij volwassenen werken wij meestal met groepen van 4 personen, bij de jeugd en competitiespelers groepen van 6 en 8 personen.

Maatwerk?

Er is altijd mogelijkheid om extra tennislessen te volgen, bijv. privélessen of 2x per week lessen.
Dit alles uiteraard in overleg met de tennisleraar.

Roy met Richard Krajicek

In de periode van 1 februari tot 1 april geven de leraren extra lessen op de buiten-kunstgrasbanen. U kunt dit overleggen met de tennisleraren. Er zijn in dat geval in ieder geval 6 lessen, bij slecht weer wordt er in overleg uitgesteld of uitgeweken naar binnenbanen. Aantrekkelijk voor competitiespelers die wat extra’s willen, of beginners die willen kennismaken met tennis voorafgaand aan het buitenseizoen.

 

 

 

 


Contact RM Tennisschool:

Roy Mathey
Tel. 06 – 27317798 of via WhatsApp
Email: rmtennisschool@gmail.com