Home (test)

Wij zijn één van de unieke tennisparken van Noord-Oost Nederland!

Ons tennispark

Het Tennispark Diekman bestaat uit 11 tennisbanen: 5 binnenbanen en 6 verlichte buitenbanen, waarvan 4 gravel en 2 kunstgras. Tevens biedt het park een twee-baans kunstgras tennishal, welke in het zomerseizoen aan een kant open is, en een drie-baans tennishal met aansluiting van de kleedkamers en een sfeer volle bar, centraal in het park. Voor meer informatie over baanverhuur: tennisbaaninfo. 

KNLTB-Competitie

TC Diekman wil een aantrekkelijke club zijn voor recreatieve (wedstrijd)tennissers, waarbij gezelligheid centraal staat. Dit doen we door diverse activiteiten te organiseren, zowel voor de jeugd als voor senioren. Enkele voorbeelden hiervan zijn de jaarlijkse Parkkampioenschappen, het openings- en slottoernooi, ouder/kind-toernooi, nieuwjaarsborrel-toernooi en mogelijkheden om b.v. een eigen tennistoernooi te organiseren. Bij TC Diekman zijn er ruim mogelijkheden om deel te nemen aan de KNLTB-competitie. 

Voor meer informatie over competitie spelen bij TC Diekman: 

Tennisles

De tennisclub TC Diekman beschikt over een eigen zelfstandige tennisschool.

Wil je meer weten over tennisles? Klik dan hieronder:

Hoewel wij beschikken over een groot aantal tennisbanen, houden wij het ledenaantal beperkt. Hierdoor hebben onze leden veel speelmogelijkheden op ons tennispark. De tennisleraren hebben hierdoor alle ruimte, dit betekent dat de tennislessen altijd doorgang vinden. Zelfs bij competitie en toernooien kan de recreant op ons park terecht!

Het tennispark is gelegen aan de J.J. v. Deinselaan 24 te Enschede op het sportcomplex Het Diekman, dichtbij het centrum en in de nabijheid van o.a: Squash centrum Citadel, Klimcentrum Arque, Zwembad Aquadrome,Sporthal Diekman, Fitnesscentrum Basic-Fit, en voetbalverenigingen SC Enschede, Zuid – Eschmarke en De Tubanters.

Uw gastheer Eric Pierik, tevens eigenaar van dit prachtige complex, heeft in de loop van de jaren een “klein beetje” ervaring opgedaan in het naar-de-zin maken van zijn gasten. U ziet dus niet met verplichte bardiensten, verplichte schoonmaakwerkzaamheden of iets degelijks. Nee, u komt alleen wanneer u zin heeft en blijft totdat de gezelligheid stopt. Dat laatste kan overigens wel eens lang duren bij ons.